Casa Garonda

6
Bungalow.Net logo


Welkom bij dit prachtige chalet in Cala Pi, dichtbij de zee, geschikt voor 6 personen. De accommodatie beschikt over goed onderhouden buitenruimtes met een privé zwembad van 8 x 4 m, een gemeubileerde veranda en een ruim terras met barbecue. Het zwembad heeft een diepte van 0,9 m tot 1,6 m en is omringd door een verhard gebied met ligstoelen en een bank met parasol om buiten te lezen, terwijl de kinderen in het zwembad spelen.



Dit huis van 150 m2 is gelijkvloers. Er zijn twee slaapkamers met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, allemaal voorzien van airconditioning en twee badkamers met douche. Een van de slaapkamers heeft een kluisje. Wij kunnen een kinderbed en een kinderstoel verstrekken als u ze nodig heeft.



Er is een lichte zit-eetkamer met airconditioning, open haard en satelliet-tv. De keuken met gasfornuis heeft alles wat u nodig heeft om een maaltijd te bereiden. Verder is er een wasruimte met een wasmachine, strijkijzer en strijkplank.



Dit prachtige chalet, gelegen in Cala Pi, is perfect voor gasten die op zoek zijn naar rust en ontspanning. Het strand van Cala Pi ligt tussen twee rotswanden en is toegankelijk via enkele treden. In het centrum vindt u een supermarkt, cafés en restaurants. In Llucmajor kunt u de Talayot de Capocorb bezoeken, overblijfselen van een prehistorisch dorp. Met de auto kunt u naar mooie zandstranden gaan zoals Es Trenc, Sa Rapita, Cala S'Almonia en Cala Mondragó.



Een bezoek aan de hoofdstad Palma de Mallorca met de kathedraal La Seu is zeer aanbevolen. Deze kosmopolitische stad is een mix tussen moderniteit en geschiedenis; hier vindt u zowel moderne winkels als oude monumenten. In de oude binnenstad met zijn geplaveide straten en pittoreske pleinen kunt u de cultuur opsnuiven.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.

Het houden van evenementen is niet toegestaan.

Er is buitenparkeerplaats voor 1 auto.



Opmerking: wij kunnen de gasten onder de 25 jaar niet accepteren, tenzij zij vergezeld gaan met hun ouders. Wij hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.



Afstanden:

Strand: 1,2 km - Cala Pi

Luchthaven: 34,1 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 17 km- Son Antem

Dorp: 0.01 km - Cala Pi

Bushalte: 1.1 km - Cala Pi

Veerboot: 42 km - Palma

Ziekenhuis 38.6 km - Son Llatzer

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging casa garonda

De ligging van "casa garonda" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.