Can Mateu

3
Bungalow.Net logo


Dit charmante chalet in Biniaraix, midden in het Tramuntana-gebergte, is perfect voor 5 personen. Dit prachtige huis ligt in het dorp Biniaraix en heeft een mooi terras waar u een smakelijke barbecue kunt bereiden. Ontspan op een van de vier ligstoelen en geniet van een luie middag. Er zijn geen directe buren, dus u geniet van privacy.



Na een dag vol activiteiten kunt u op de bank in de woonkamer zitten, een film kijken op de satelliet-tv of genieten van een goed boek naast de open haard. De open keuken is volledig uitgerust, waaronder een gasfornuis en een eettafel. Er is ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank aanwezig.



Er zijn twee slaapkamers; één met een tweepersoonsbed en de tweede is een driepersoonskamer met een bed van 135cm x 190cm en een stapelbed. Beide zijn voorzien van een ventilator en een kledingkast. De driepersoonskamer heeft een klein raam. Er is een badkamer met douche. Dit huis heeft zonnecellen en een alternator.



Het dorp Biniaraix ligt in het midden van het Tramuntana-gebergte, dat in 2011 door Unesco tot werelderfgoed werd verklaard. Het ligt in het Sóller-dal, waar u mooie wandel- en fietsroutes kunt verkennen. Verder raden we aan om de steden Sóller, Valldemossa, Banyalbufar en Fornalutx te bezoeken. Het dichtstbijzijnde zandstrand, supermarkten en restaurants liggen in Puerto de Sóller, op 13 km afstand. Let op dat de toegangsweg naar het huis een niet geasfalteerde en bochtige weg is. Wij raden een kleine auto aan.



Opmerking: De verhuur van dit huis is gebaseerd op de Spaanse wet van stedelijke voorwaarden (29/1994, 24 november). Volgens deze wet is het huis beschikbaar voor seizoenhuur. In het contract staat geen enkele toeristische dienstverlening vermeld. Het is alleen het gebruiken en genieten van het huis.  



Er is buitenparkeerplaats voor 3 auto's.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is niet toegestaan.

Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.



Afstanden:

Strand: 13 km - Port de Sóller

Luchthaven: 47 km - Son San Joan

Golfbaan: 30 km - Son Termens

Stad: 7 km - Fornalutx

Treinstation: 15 km - Soller

Bushalte: 7 km - Fornalutx

Veerboot: 43,9 km - Port de Palma

Ziekenhuis: 32 km - Hospital Son Espases

Borg: €300,-

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging can mateu

De ligging van "can mateu" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.