Llimonera (Costitx)

8
Bungalow.Net logo

Het staat in een dorp op Mallorca Costitx, dit mooie huis staat klaar voor uw onvergetelijke vakantie ervaring.



Dit moderne chalet met twee verdiepingen heeft een oppervlakte van 225m2 en heeft vier slaapkamers, ideaal voor groepen met vrienden of grote families. Op de begane grond vindt u drie slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en twee met eenpersoonsbedden. De vierde kamer is op de eerste verdieping en heeft twee eenpersoonsbedden. Elke slaapkamer heeft airconditioning. Er zijn drie badkamers, een met douchecabine-geen inloopdouche, de tweede met bad en in de derde is een toilet en wastafel.  



Het terrein is afgebakend, er is een tuin van ongeveer 100m2 en een terras van 18m2. Er staat een mobiele barbecue, tafels en stoelen; het is de juiste plaats voor een plezierig diner in de buitenlucht.   Het zwembad met zout water heeft een afmeting van 8x4m, perfect voor zonaanbidders en fanatieke zwemmers. Er staan vier ligbedden bij het zwembad. Het huis staat in het centrum van Costitx, het huis heeft directe buren maar het huis en de voorzieningen zijn voor eigen gebruik, voor het gebruik van de huurder.   



Vanaf het terras heeft u directe toegang tot de ruime woon-eetkamer ingericht met een gezellige bank, eethoek met acht stoelen, dvd en satelliettelevisie. U heeft gratis toegang tot Wifi internet. De aparte keuken is ingericht met alles wat u nodig heeft voor uw vakantie zoals een broodrooster, magnetron, elektrische oven, afwasmachine, inductie fornuis, koelkast en veel meer. In het hele huis is airconditioning. Huisdieren zijn op verzoek toegestaan, vooraf informeren.   



Costitx staat in het centrum van Mallorca en u zult soms een  vliegtuig over horen vliegen, afhankelijk van de wind. Vanaf hier heeft u eenvoudig toegang tot elk deel van het eiland. Inca ligt 10.7 km verderop, Manacor 39.7 km en Palma ligt 34km verderop, dat betekent dat u verblijft tussen de drie grootste steden dus dichtbij elke voorziening die u nodig heeft tijdens uw verblijf. Zowel Costitx als de omgeving is prachtig. Het is een klein dorp met slechts 1.159 inwoners, vooral lokale bevolking, hier ervaart u het werkelijke Mallorca.   

Wat betrefd de stranden, u kunt kiezen uit een breed aanbod. De noordelijke stranden liggen 30km verderop, de oostelijke en zuidelijke stranden liggen 40km verderop. Deze afstanden liggen tussen 30 en 45 minuten afhankelijk van de wegen u neemt en hoe snel u rijdt. Hoe dan ook, u zult zeker genieten van het kristal helder water en mooie zandstranden, hier volgen wat namen van de beste stranden;  Ses Casetes des Capellans, Ses Covetes, Es Trenc, Cala Torta, etc.



Attentie:  De verhuur van het huis is gebaseerd op de Spaanse wet, namelijk wet 29/1994 of 24 november op stedelijke basis. Dat is de reden dat dit huis beschikbaar is tijdens het seizoen. In het contract zal niet altijd elke dienst aangeboden worden. Dit contract dekt alleen het gebruik van het huis met veel vakantieplezier.  

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging llimonera (costitx)

De ligging van "llimonera (costitx)" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.