Sotio

6
Bungalow.Net logo


Mooi chalet in Campanet, de toegangspoort tot de Sierra de Tramuntana, die geschikt is voor 6 gasten. In de tuin kunt u altijd een hoek vinden die bij uw stemming past. U kunt bijvoorbeeld, genieten van een barbecue met vrienden of een goed boek lezen en tijd voor uzelf nemen. Als u wilt zonnebaden, zijn er twee ligbedden. De woning is omheind, en door het feit dat het in het dorp ligt, zijn er directe buren, voornamelijk lokale bewoners.



De kamers zijn verdeeld over twee verdiepingen. Er is een rustieke woonkamer met satelliet-tv en airconditioning voor de warme dagen in de zomer. De stenen muur en de houtkachel creëren een warme en gezellige sfeer. In de keuken vindt u alles wat u nodig heeft om uw favoriete gerechten te bereiden, inclusief een keramische kookplaat en keukengerei. Daarnaast vindt u hier een wasmachine, strijkijzer, strijkplank en kantoorruimte. Op de begane grond is er een badkamer met douche.



De drie slaapkamers en de badkamer met bad zijn op de eerste verdieping. Elke slaapkamer heeft zijn eigen stijl. Van de twee slaapkamers met tweepersoonsbed één heeft ook airconditioning. De derde slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden, ideaal voor kinderen. Een van de slaapkamers heeft een kast. Wij kunnen een kinderbed en een kinderstoel verstrekken.



Het huis ligt op 350 meter van het dorpsplein, waar de dagelijkse levensactiviteiten van de lokale bevolking plaatsvinden. Er zijn diverse bars en restaurants met Mallorcaans eten, en de smalle straatjes nodigen uit om een mooie wandeling te maken door het dorp. Omdat het zeer dicht bij de Sierra van Tramuntana ligt, kunt u met de auto, per fiets of te voet een trip maken, bijvoorbeeld naar het Monasterio de Lluc. De dichtstbijzijnde stranden liggen in het noorden van het eiland, op ongeveer 25 minuten met de auto. We raden aan om Playa de Muro en Port d'Alcudia te bezoeken, aangezien ze mooie zandstranden hebben met rustig water.



Er is parkeerplaats voor één auto.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is niet toegestaan.

Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.



Afstanden

Strand: 20,9 km - Port d'Alcudia

Luchthaven: 46,1 km - Aeroport de Son Sant Joan

Golfbaan: 16.6 km - Pollença

Dorp: 0.1 km - Campanet

Treinstation: 12 km - Inca

Bushalte: 0.1 km - Campanet

Veerboot: 20,9 km - Port d'Alcudia

Ziekenhuis: 11.6 km - Inca

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging sotio

De ligging van "sotio" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.