Can Navarro

8
Bungalow.Net logo


Prachtig chalet voor 8 personen met groot zwembad en mooie tuin in Cala Pi.



Het huis van 250 m² heeft 4 slaapkamers, drie met een tweepersoonsbed en één met 2 eenpersoonsbedden. Alle slaapkamers hebben uitzicht op zee of de tuin. Er zijn 2 badkamers met bad - één op elke verdieping. De nabijheid van de zee zorgt voor een natuurlijke koelte in de zomer; daarnaast kunnen wij u, indien nodig, van ventilators voorzien. Alle slaapkamers hebben voldoende ruimte om een kinderbed te plaatsen.



Voel zich thuis op de comfortabele banken in de woonkamer en kijk tv (via satelliet), lees een goed boek of surf op internet (Wifi).



De volledig uitgeruste keuken biedt alles wat u nodig heeft om uw favoriete gerechten te bereiden. U heeft ook een wasmachine, strijkplank en strijkijzer tot uw beschikking.



De buitenruimtes zijn gewoon geweldig. Geniet van uw ontbijt op de gemeubileerde veranda of van een barbecue bij de kombof naast het zwembad van 7 x 3 m. Ontspan op de ligstoelen, de hangmat of de schommelstoel! De tuin is omheind, zodat zelfs de kleinste kinderen veilig kunnen spelen.



Er is een groot terras op de bovenverdieping van het huis waaruit u het eiland Cabrera kunt zien op heldere dagen.



Houdt u er rekening mee dat huisdieren niet toegestaan zijn.



Cala Pi heeft zijn naam van de vele pijnbomen gekregen die op de 30 m hoge kliffen en en langs de gelijknamige beek staan (Torrente Cala Pi). Aan het einde staat een militaire toren uit de XVI eeuw. Cala Pi ligt op 17 km van Llucmajor en op slechts 4 km van de prehistorische nederzetting Capocorb Vell, die in 1931 door het Spaanse culturele ministerie tot historisch-artistiek monument (Monumento Historico-Artístico Nacional) werd verklaard.



De hoofdstad Palma de Mallorca is ook een bezoek waard, waar u een gevarieerd aanbod van toeristische attracties, cultuur en winkelmogelijkheden vindt. 





Opmerking: De verhuur van dit huis is gebaseerd op de Spaanse wet van stedelijke voorwaarden (29/1994, 24 november). Volgens deze wet is het huis beschikbaar voor seizoenhuur. In het contract staat geen enkele toeristische dienstverlening vermeld. Het is alleen het gebruiken en genieten van het huis.  





Afstanden:

Dichtstbijzijnde zandstrand: 2,5 km

Pinautomaat (Sa Ràpita): 14,7 km

Supermarkt: 1,5 km

Luchthaven: 39,2km

Golfbaan (Campo de Golf Son Antem): 23,4km

Bushalte: 2 km

Apotheek (Sa Ràpita): 14,7 km

Ziekenhuis (Clínic Balear Son Verí): 26,1 km

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging can navarro

De ligging van "can navarro" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.