Can Fama

6
Bungalow.Net logo


Welkom in dit prachtige chalet in Badia Gran. Het is geschikt voor 6 personen.

De accommodatie beschikt over een mooi zwembad van 9 x 4 m (diepte van 0,4-2,2 m), een volledig uitgerust terras met een eettafel en een barbecue, evenals een veranda met een bank en twee fauteuils.



Het chalet van 170 m² is gelijkvloers. Er zijn 3 slaapkamers: 1 met een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met douche en hydromassagebad, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. Op aanvraag is er een babybedje en een kinderstoel beschikbaar. Er is een tweede badkamer met een hydromassagebad in de accommodatie.



De gezellige woonkamer heeft twee banken, satelliet-tv, airconditioning en een open haard. In de eetkamer staat een grote tafel met genoeg stoelen voor iedereen. De aparte keuken met een keramische kookplaat is uitgerust met alle benodigde keukengerei om een geweldig familiediner te bereiden. Er is een wasmachine aanwezig, evenals een strijkijzer en strijkplank.



Badia Gran is een urbanisatie van Llucmajor. Het ligt in een rustige omgeving, maar is zeer goed bereikbaar. Dichtbij vindt u alles wat u nodig heeft tijdens uw verblijf. Op slechts 3,8 km is er een golfbaan (Golf Maioris) en op 10 km het strand s'Arenal.



De stad Palma is niet te ver weg. Deze stad is geweldig om te winkelen, voor culturele bezoeken of voor een avondje uit. De kathedraal met zijn prachtige uitzicht op zee, de lange boulevard langs de zee (de Paseo Marítimo), de musea en kunstgalerijen, het kasteel Bellver enz. Ook vindt u er veel restaurants en bars.



Net buiten Palma kunt u het Aqualand of het grote Palma Aquarium bezoeken met meer dan 8000 dieren van 700 verschillende diersoorten.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Neem contact op met de adverteerder voor mogelijke extra kosten.

Het houden van feesten en evenementen is niet toegestaan.

Er is buitenparkeerplaats voor 2 auto's.

Er zijn rackets en ballen beschikbaar voor tafeltennis.



Opmerking: we accepteren geen groepen jongeren onder de 27 jaar voor dit huis. We hebben kopieën van alle paspoorten nodig om de reservering te bevestigen.



Afstanden:

Strand: 10 km - El Arenal

Luchthaven: 17.7 km - Luchthaven van Palma

Golfbaan: 3,8 km - Maioris

Dorp: 0 km - Badia Gran

Treinstation: 25,4 km - Palma

Bushalte: 1,7 km - Badia Gran

Veerboot: 25 km - Haven van Palma

Ziekenhuis: 22 km - Hospital Son Llatzer



Toeristenlicentie: 1255/2015/ET

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging can fama

De ligging van "can fama" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.