Can Moragues & Martorell

6
Bungalow.Net logo

Geweldig chalet met privézwembad in het kustgebied van Badia Blava, ideaal voor 6 personen.

De buitenkant van dit prachtige strandhuis is echt knus, vooral vanwege het grote chloorfilterbad van 12 x 5 meter en met een waterdiepte die varieert van 1,4 tot 2,2 meter, ideaal voor een koele duik na het zonnebaden op een van de 6 ligbedden of na een lange dag op het strand. U zult ook een buitendouche vinden. Er is een gemeubileerd gedeelte naast het zwembad met een tafel en stoelen waar u kunt genieten van uw ontbijt of een goede maaltijd bereid op de gasbarbecue. Het glazen terras is perfect om een geweldige avond te hebben.



Vanaf het terras heeft u toegang tot het huis waar u de keuken vindt uitgerust met een gasfornuis, een oven, een tafel met stoelen en nog veel meer. Vervolgens komt u in de woon - eetkamer, waar u kunt ontspannen terwijl u tv-za kijkt of chat terwijl u afkoelt met de airconditioning. Er zijn drie slaapkamers met een tweepersoonsbed, een kast en een ventilator, elk met airconditioning en een eigen badkamer met een douche. Er is een tweede badkamer met een bad voor de rest van het huis. Een babybedje en kinderstoel zijn ook beschikbaar. Tot slot vindt u een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank op het terras.



Badia Blava is een rustige kustverstedelijking, een fantastische woonwijk voor liefhebbers van de zee en het strand. Het dichtstbijzijnde zandstrand is dat van s'Arenal, hoewel de zee, de indrukwekkende kliffen en kristalheldere wateren zich op slechts een korte loopafstand van het huis bevinden. Cala Blava is ook een kleine prachtige baai in de buurt van het huis en zeker een bezoek waard. Vanuit het huis heeft u een gemakkelijke toegang tot de baai van Palma en al zijn eindeloze services. Niet alleen in het gebied, maar ook in de stad Palma, vindt u vooral goede restaurants en bars, supermarkten, winkels, enz.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is verboden.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.



Afstanden

Strand: 10 km - S'Arenal

Luchthaven: 17,2 km - Son Sant Joan

Golfbaan: 2,5 km - Golf Maioris

Tpwn: 0.001 km - Badia Blava

Treinstation: 24,3 km - Palma

Bushalte: 0.500 km - Badia Blava

Veerboot: 27,5 km - Puerto de Palma

Ziekenhuis: 21,4 km - Hospital de Son Llatzer



Toeristenlicentie: 19012256978



Er is een verplichte toeristenbelasting op de Balearen, genaamd Ecotasa. Alle gasten, behalve mensen jonger dan 16 jaar, moeten deze belasting betalen. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen en wordt vanaf de 9e dag voor de duur van de reis met de helft verminderd.



U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging can moragues & martorell

De ligging van "can moragues & martorell" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.