Roses

8
Bungalow.Net logo


Gelegen op 130 meter van het strand in Puerto de Alcúdia, is dit chalet geschikt voor 8 personen. Geniet van het ruime terras, van zonnen (4 ligstoelen), van een barbecue met vrienden en gesprekken bij de tuintafel. Het perceel is volledig omheind en er zijn directe buren.



Dit huis met twee verdiepingen is elegant ingericht met oude, verzorgde meubels. Er is een grote woonkamer met dvd en cd-speler en een tv met satellietzenders. De eetkamer nodigt acht mensen uit om van heerlijke maaltijden te genieten. De ruime keuken is goed uitgerust inclusief een gasfornuis, oven, keukengerei en vaatwasser. Op het terras vindt u een wasmachine, droger, strijkijzer en strijkplank. Er is een badkamer met bad en bidet op de begane grond.



Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers met airconditioning (twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden en een slaapkamer met een tweepersoonsbed). Twee van hen hebben toegang tot een balkon. De badkamer op de bovenverdieping is voorzien van een bad en een bidet. Er zijn zeven ventilators in het huis evenals een kinderbed en een kinderstoel.



Puerto de Alcúdia onderscheidt zich door zijn prachtige fijnkorrelige zandstrand en het grote recreatieve aanbod. Supermarkten, restaurants, bars en pubs vindt u in het centrum. Neem een prettige wandeling langs de promenade, geniet van een ijsje of maak een boottocht naar Cap Formentor of Cap Pinar.



Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het houden van evenementen is niet toegestaan.

Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.

Houd er rekening mee dat de garage en de open haard niet kunnen worden gebruikt.



Afstanden:

Strand: 0.13 km - Port d'Alcúdia

Luchthaven: 58.8 km - Aeroport de Son Sant Joan

Golfbaan: 8.4 km - Golf d'Alcanada

Dorp: 1.1 km - Platges de Muro

Treinstation: 10.7 km - Sa Pobla

Bushalte: 0.2 km - Port d'Alcudia

Veerboot: 4.3 km - Port d'Alcúdia

Ziekenhuis: 0.85 km - Hospital Privado General de Muro

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging roses

De ligging van "roses" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.