Appartement Melissa - 6 personen


 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

Appartement Melissa bevindt zich boven Zell am Ziller, op een rustige en zonnige locatie op de Zellberg. Door de hogere ligging op ca. 900 meter geniet je van een panoramisch uitzicht op de bergen en de pistes van het Zillertal Arena skigebied. Appartement Melissa bevindt zich op de bovenste verdieping van een gezellige boerderij en is onlangs geheel gerenoveerd. Het appartement is smaakvol ingericht waardoor je hier fijn verblijft en je er snel thuis zult voelen.
Op ongeveer tien minuten rijden (ca. 5,6 km) bevinden zich de Rosenalmbahn en de Karspitzbahn. Met deze liften kom je in de Zillertal Arena en kan je verder richting Gerlos, Königsleiten en Hochkrimml skiën. Bij de Rosenalmbahn vind je ook de skiverhuur en skischool. De skibushalte ligt op ca. 100 meter afstand van het appartement.
Het centrum van Zell am Ziller ligt op ca. 4,2 km afstand van appartement Melissa. Hier vind je een aantal winkels en restaurants.
Bij het appartement is een skiberging, Wi-Fi internetverbinding en parkeerplaatsen aanwezig. Door de ligging op de Zellberg worden sneeuwketting aanbevolen.

Boekingsinformatie

Ligging appartement melissa - 6 personen

De ligging van "appartement melissa - 6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.