Chalet-appartement Fankhauser - 4-5 personen


 
Deel deze accommodatie via:
5
Chalet.nl logo

Chalet-appartementen Fankhauser zijn centraal gelegen in Zell am Ziller en zijn authentiek Oostenrijks ingericht. Met de skibus, die op ca. 300 meter afstand stopt, kan je naar de Rosenalm cabinelift die je het Zillertal Arena skigebied in brengt. Je kan meerdere kanten op in het skigebied, waaronder naar Gerlos en Königsleiten.
Op loopafstand van Fankhauser is het centrum van Zell am Ziller te bereiken en is voorzien van diverse restaurants, supermarkten, winkels en bars. Voor meer après-ski gelegenheden kan je goed terecht in Mayrhofen, op ca. 8 km afstand. Daarnaast heb je meerdere loipes voor langlaufers rondom Zell am Ziller en kan je wandelen langs de rivier of op één van de wandelpaden.
De chalet-appartementen beschikken over een gratis Wi-Fi internetverbinding en balkon. Er is een gezamenlijke skiberging met skischoenendrogers en een parkeerplaats. De eigenaar woont zelf ook in het chalet.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement fankhauser - 4-5 personen

De ligging van "chalet-appartement fankhauser - 4-5 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.