Chalet-appartement Obersteiner - 12 personen


 
Deel deze accommodatie via:
12
Chalet.nl logo

Het chalet-appartement Obersteiner ligt op een rustige locatie op de Gerlosberg. Op zo'n 5 km afstand vind je het dalstation van de Rosenalmbahn, maar het is ook mogelijk om naar het middenstation van de Rosenalmbahn / Karspitzbahn (ca. 5,6 km) te rijden en daar op te stappen. Met deze liften kom je direct in het Zillertal Arena Skigebied. De skibushalte bevindt zich vlak bij het chalet-appartement. Ook andere skigebieden in het Zillertal zijn in enkele autominuten te bereiken. De Horbergbahn met toegang tot Zillertal 3000 ligt op zo'n 10 km afstand en vanuit Kaltenbach (ca. 12 km) bereik je het skigebied Hochzillertal-Hochfügen.
Appartement Obersteiner beschikt over een fijne woonkamer met zithoek en twee balkons met uitzicht op het omliggende berglandschap. Verder is er een skiberging met skischoendrogers, vier parkeerplaatsen en is er een Wi-Fi internetverbinding.
Het is slechts een paar minuten rijden (ca. 4 km) vanaf chalet-appartement Obersteiner voordat je in het centrum van Zell am Ziller bent. Hier kan je terecht voor je dagelijkse boodschappen, maar er zijn ook een aantal winkels en restaurants te vinden.
De eigenaar woont in hetzelfde huis op de begane grond.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement obersteiner - 12 personen

De ligging van "chalet-appartement obersteiner - 12 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.