Chalet Almhof - 26 personen


 
Deel deze accommodatie via:
26
Chalet.nl logo

Op een rustige locatie, op zo'n 1180 meter hoogte op de Gerlosberg, bevindt zich het Chalet Almhof. Het middenstation van de Karspitzbahn ligt op ca. 3 km van het chalet vandaan. Met deze lift kom in het Zillertal Arena skigebied van Zell am Ziller en kan je ook de pistes rondom Gerlos, Königsleiten en Hochkrimml gaan ontdekken. De skibus stopt direct voor het chalet.
Het ruime Chalet Almhof biedt plaats aan groepen tot 26 personen en beschikt over een grote ruimte voor gezellige momenten met elkaar. Er is een biljarttafel en tafelvoetbaltafel aanwezig waarbij je je vrienden kunt uitdagen. Er zijn dertien slaapkamers, ieder met een eigen wastafel. Verder beschikt het chalet over een Wi-Fi internetverbinding en een skiberging met skischoendrogers.
In het centrum van Zell am Ziller, op ca. 6 km afstand vanaf het Chalet Almhof, kan je terecht voor je dagelijkse boodschappen. Hier vind je naast een supermarkt ook (sport)winkels en enkele restaurants.

Boekingsinformatie

Ligging chalet almhof - 26 personen

De ligging van "chalet almhof - 26 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.