Appartement Bendl - 6 personen


 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

Appartementen Bendl liggen officieel in Aschau im Zillertal, maar het dichtstbijzijnde centrum is Zell am Ziller. Hier kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen, maar er zijn ook leuke restaurants en een aantal winkels.
De cabineliften Karspitzbahn en Rosenalmbahn zie je in de verte tussen de bergen verdwijnen. Deze liften bevinden zich op ca. 3,2 km afstand vanaf de appartementen. De auto parkeer je bij de lift overdag gratis, maar het is ook mogelijk om de skiliften met de skibus te bereiken. De skibushalte bevindt zich op korte afstand van appartementen Bendl. Met deze cabineliften kom je in het skigebied Zillertal Arena. Rondom Zell am Ziller vind je veelal mooie rode en blauwe afdalingen, maar je kunt ook via Gerlos naar Königsleiten of naar de Gerlosplatte bij Hochkrimml skiën. In het gebied zijn meerdere skischolen te vinden. Ook het skigebied Hochzillertal-Hochfügen bereik je binnen enkele autominuten vanaf appartementen Bendl.
De appartementen zijn royaal ingericht en beschikken over een balkon. Er is een gezamenlijke skiberging met skischoenverwarmers en parkeren kan bij het appartement. De eigenaar woont zelf ook in de woning.

Boekingsinformatie

Ligging appartement bendl - 6 personen

De ligging van "appartement bendl - 6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.