Appartement Rieder - 2-4 personen


 
Deel deze accommodatie via:
4
Chalet.nl logo

Op de Gerlosberg, op een hoogte van 1200 meter, bevindt zich het appartement Rieder. De skibus stopt op zo'n 50 meter vanaf het appartement en brengt je naar het middenstation van de Rosenalmbahn of Karspitzbahn. Bovenaan de Rosenalmbahn starten ook de skilessen. In het deelgebied van Zell am Ziller vind je voornamelijk rode en ook een aantal blauwe pistes. Voor de meer ervaren skiër is een tocht richting Gerlos of misschien wel verder naar Königsleiten en Hochkrimml zeker de moeite waard.
Het dichtstbijzijnde dorp is Zell am Ziller, op ca. 7,5 km vanaf appartement Rieder. Hier vind je gezellige restaurants en meerdere winkels waaronder sportwinkels, een bakker en supermarkt.
Appartement Rieder is comfortabel ingericht en geschikt tot vier personen. Het appartement is gelegen op de begane grond en de eigenaar woont zelf ook in de woning.

Boekingsinformatie

Ligging appartement rieder - 2-4 personen

De ligging van "appartement rieder - 2-4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.