Appartement Regina - 4-7 personen


 
Deel deze accommodatie via:
7
Chalet.nl logo

De comfortabele appartementen Regina liggen in het centraal gelegen en knusse dorp van Zell am Ziller. Op ca. 800 meter bevindt zich de Achterbahn en deze gondel brengt je direct in het skigebied van het Zillertal Arena. en is verbonden met de skigebieden in Gerlos, Königsleiten en Hochkrimml.
Appartementen Regina liggen op ca. 200 meter van het centrum waar je kunt genieten van de sfeer en de rust. Verder vind je hier o.a. winkels, restaurants, bars en een gezellig plein. Mocht je willen après-skiën dan kun je gemakkelijk uitwijken naar Mayrhofen, op ca. 8 km afstand. De skibushalte bevindt zich op ongeveer 150 meter van de appartementen en rijdt regelmatig naar de naastgelegen dorpen. Mocht je tijdens je vakantie willen variëren van skigebied dan kun je natuurlijk ook altijd uitwijken naar de naastgelegen skigebieden van o.a. Mayrhofen, Kaltenbach of zelfs de Hintertuxer gletsjer (ca. 15 km).
Andere activiteiten in Zell am Ziller zijn o.a. langlaufen. De dichtstbijzijnde loipe vind je al op 500 meter afstand. Verder zijn er een ijsbaan en een indoor tennisbaan gelegen op ca. 500 meter van de appartementen Regina.
De appartementen Regina zijn comfortabel en praktisch ingericht en zijn van alle gemakken voorzien. Er is één parkeerplaats per appartement beschikbaar en tegen betaling is er een Wi-Fi internetverbinding.

Boekingsinformatie

Ligging appartement regina - 4-7 personen

De ligging van "appartement regina - 4-7 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.