Appartement Bergblick - 6-8 personen


 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

Appartement Bergblick is een nieuw (december 2020) en modern appartement in de wijk Vorderkrimml in Wald im Pinzgau. Op ca. 7 km vind je de Wildkogelbahn in Neukirchen waarmee je het Wildkogel Arena skigebied kan ontdekken. Als je een dag een ander skigebied wil ontdekken, kun je op ca. 13 km afstand vanuit Hochkrimml (of Königsleiten ca. 15 km) de Zillertal Arena bereiken via de Plattenkogel X-Press. Beide skigebieden zijn geschikt voor families met kinderen en kunnen met de skibus bereikt worden, die op ca. 100 meter afstand van appartement Bergblick stopt.
Wald im Pinzgau is een rustig dorpje en het centrum bereik je al na zo'n 4 minuten rijden. Hier vind je een aantal faciliteiten zoals een sportwinkel, après-ski bar, een aantal restaurants en een zwembad. De dichtstbijzijnde supermarkt en bakker vind je op ca. 2,8 km afstand van het appartement. Eén van de langste langlaufloipes, ongeveer 200 km, gaat langs Wald im Pinzgau.
Appartement Bergblick is een comfortabel appartement dat van alle gemakken voorzien is. Door de afwerking met natuurlijke elementen, zoals hout, ontstaat een gemoedelijke Oostenrijkse sfeer. Vanuit het appartement heb je een vrij uitzicht op de omliggende bergen zodat je na een dag op de piste van het mooie uitzicht kan genieten. Verder is er een Wi-Fi internetverbinding, skiberging met skischoendrogers (op de begane grond) en parkeerplaats aanwezig.

Boekingsinformatie

Ligging appartement bergblick - 6-8 personen

De ligging van "appartement bergblick - 6-8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.