Chalet Bella Vista - 10 personen


 
Deel deze accommodatie via:
10
Chalet.nl logo

Het prachtige chalet Bella Vista is gelegen in Wald im Pinzgau met uitzicht op de omliggende bergen. Het chalet is niet alleen luxe ingericht, het heeft ook een goede ligging. Het centrum van Wald im Pinzgau is dichtbij en de skibus stopt voor de deur van het chalet. Op ca. 11 km afstand kan je met de Dorfbahn het skigebied van Zillertal Arena verkennen. Als je ook andere skigebieden wil zien kan je naar de Wildkogel Arena of KitzSki Kitzbühel / Kirchberg.
Wald is een rustig dorp met diverse faciliteiten zoals een supermarkt, sportwinkel, après-ski bar, een aantal restaurants en een zwembad. Eén van de langste langlaufloipes, ongeveer 200 km, gaat langs Wald im Pinzgau.
Bella Vista is van alle gemakken voorzien, je zal niets missen tijdens je vakantie in dit chalet. Vanwege de vele slaapkamers en badkamers is dit chalet geschikt voor families en vrienden. Het chalet beschikt over een privé-sauna, stoomdouche, wasmachine, droger, Wi-Fi internetverbinding, balkons, een parkeerplaats en garage met skischoenendrogers,

Boekingsinformatie

Ligging chalet bella vista - 10 personen

De ligging van "chalet bella vista - 10 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.