Appartement Ludwigshof - 10 personen


 
Deel deze accommodatie via:
10
Chalet.nl logo

In Juns, op zo'n 3 km afstand van Tux-Lanersbach, bevindt zich het appartement Ludwigshof. Het appartement is comfortabel ingericht en biedt plaats aan groepen tot maximaal 10 personen. Op zo'n 2,4 km afstand vind je de Hinterangerlift met oefenhelling en iets verderop, op zo'n 2,9 km afstand van het appartement Ludwigshof, bevindt zich de Eggalmbahn. Met deze cabinelift kom je in het aaneengesloten Zillertal 3000 skigebied en kan je naar Finkenberg, Mayrhofen en Hippach skiën. Bij de Eggalmbahn bevindt zich tevens een skischool.
Vanaf het appartement Ludwigshof kan je er ook voor kiezen om op de Hintertuxer gletsjer te gaan skiën. Dit skigebied bereik je in zo'n 10 minuten met de auto (ca. 6,6 km) en hier kan je het gehele jaar skiën, zelfs in de zomer! De meerdaagse skipas is geldig in alle skigebieden van het Zillertal, dus ook op de gletsjer.
In het centrum van Tux-Lanersbach (ca. 2,6 km) vind je een supermarkt, skiverhuur en enkele restaurants. Ben je op zoek naar meer vertier of wil je een keer de gezellige après-ski meemaken? Ga dan naar Mayrhofen, gelegen op ongeveer 16 km afstand van appartement Ludwigshof. Bij het appartement is parkeergelegenheid voor vier auto's.

Boekingsinformatie

Ligging appartement ludwigshof - 10 personen

De ligging van "appartement ludwigshof - 10 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.