Appartement Christoph - 7 personen

7

 
Deel deze accommodatie via:
7
Chalet.nl logo

Appartementenhuis Christoph bevindt zich in het dorpje Stumm, vlakbij Kaltenbach. Op ongeveer 2,5 km afstand ligt de Hochzillertal cabinelift, die je toegang geeft tot de pistes van het Hochfügen/Hochzillertal skigebied. De gratis skibus naar de Hochzillertal cabinelift en Kaltenbach vertrekt op slechts 50 meter afstand.
Het dichtstbijzijnde restaurant bevindt zich op slechts 50 meter afstand van appartement Christoph en op ca. 100 meter afstand ligt een langlaufloipe. Het centrum van Stumm is te vinden op ongeveer 1,5 km afstand. Je vindt hier enkele voorzieningen, waaronder een supermarkt. Voor meer voorzieningen kun je terecht in één van de grotere plaatsen in de omgeving, zoals Fügen.
Appartementenhuis Christoph beschikt over een skiberging voor gezamenlijk gebruik en buiten is er parkeergelegenheid. Het is mogelijk om verse broodjes te laten bezorgen bij je appartement.

Boekingsinformatie

Ligging appartement christoph - 7 personen

De ligging van "appartement christoph - 7 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.