Appartement Ahornblick - 8 personen

8

 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

Op een rustige en zonnige helling op ca. 6 km van het bekende Kaltenbach ligt het comfortabele appartementencomplex Ahornblick. De skilift ligt op 6,4 km; hiermee kom je in het aaneengesloten skigebied Hochfügen-Hochzillertal. Doordat het skigebied vrij hoog ligt, kun je hier vaak tot einde winterseizoen nog skiën of snowboarden. In Kaltenbach vind je de meeste faciliteiten naast het dalstation. Zo is er een skischool, skiverhuur, winkels, apres-ski en een aantal restaurants.
Je kunt de auto op vertoon van een geldige skipas gratis parkeren in de grote parkeergarage van Kaltenbach, deze is vlakbij de cabinelift gelegen. Het appartementencomplex Ahornblick ligt boven Stumm, in de wijk Gatterberg. Door de wat hogere ligging heb je een prachtig uitzicht over de omliggende bergwereld. Sneeuwkettingen worden aanbevolen. In het centrum van Stumm vind je ook enkele voorzieningen.
Bij het appartementenhuis zijn parkeerplaatsen aanwezig. Verder beschikt Ahornblick over een skiberging en Wi-Fi (tegen betaling). Tevens is het ter plaatse mogelijk om tegen betaling broodjesservice te regelen.

Boekingsinformatie

Ligging appartement ahornblick - 8 personen

De ligging van "appartement ahornblick - 8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.