Chalet-appartement Birgit - 4 personen


 
Deel deze accommodatie via:
4
Chalet.nl logo

Op een rustige locatie boven Stumm, in de wijk Stummerberg, ligt chalet-appartement Birgit. De dichtstbijzijnde skilift is de Hochzillertalbahn in Kaltenbach. Deze gondel bevindt zich op ca. 4,3 km van het chalet-appartement. Met de Hochzillertalbahn bereik je het sneeuwzekere Hochzillertal gebied. Het skigebied is door de Wedelexpress verbonden met Hochfügen.
Het centrum van Stumm ligt op ca. 2,7 km van chalet-appartement Birgit. In Stumm vind je meerdere voorzieningen zoals een supermarkt en restaurants. Ben je op zoek naar après-ski? Dan kun je naar het nabij gelegen Kaltenbach. Voor meer voorzieningen kun je naar een grotere plaats in de omgeving zoals Fügen.
Chalet-appartement Birgit heeft een moderne inrichting en is verzorgd. Je hebt er een prachtig panoramisch uitzicht op de omliggende bergen. In het huis is een Wi-Fi internetverbinding en een skiberging met skischoendroger. Er is een parkeerplaats bij het huis beschikbaar.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement birgit - 4 personen

De ligging van "chalet-appartement birgit - 4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.