Chalet-appartement Lukas - 4-5 personen

10

 
Deel deze accommodatie via:
5
Chalet.nl logo

Op een rustige locatie, in de wijk Stummerberg, in Stumm ligt chalet-appartement Lukas. De Hochzillertal Gondelbahn is op ca. 4,1 km afstand van Lukas. Met deze lift bereik je het sneeuwzekere Hochzillertal skigebied wat door de Wedelexpress ook met Hochfügen is verbonden. Met de auto kun je gemakkelijk naar het dalstation, maar ook met een autobusje (tegen betaling).
Het centrum van Stumm (bij Kaltenbach) ligt op ca. 2,7 km van het chalet-appartement. Hier vind je een aantal voorzieningen zoals een supermarkt en restaurants. Als je op zoek bent naar après-ski kun je naar Kaltenbach waar je verschillende gezellige bars hebt. In Kaltenbach heb je ook meerdere winkels en restaurants. Voor nog meer voorzieningen kun je naar een grote plaats in de omgeving zoals Fügen.
Chalet-appartement Lukas heeft een gezellige inrichting en is van alle gemakken voorzien. Je hebt een prachtig panoramisch uitzicht op de omliggende bergen. In het huis is een skiberging met skischoendroger. Buiten is een barbecuehut waar je als gast gebruik van kunt maken. Er zijn twee parkeerplekken beschikbaar.
De eigenaar woont op de eerste verdieping en heeft honden.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement lukas - 4-5 personen

De ligging van "chalet-appartement lukas - 4-5 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.