Appartement Gitti - 4 personen


 
Deel deze accommodatie via:
4
Chalet.nl logo

In de wijk Bichl, nabij Ramsau im Zillertal, ligt het appartement Gitti. Het appartement is ruim en gezellig ingericht en ligt op de tweede verdieping. Vanaf het balkon van appartement Gitti geniet je van het prachtige berglandschap van het Zillertal. De Horbergbahn in Hippach ligt op ongeveer 2,5 km afstand. Met deze cabinelift kom je in het skigebied Ski Zillertal 3000 en kan je in Mayrhofen, Finkenberg en richting Tux-Lanersbach de pistes gaan verkennen. De lift is gemakkelijk per auto of skibus te bereiken en je vindt hier ook de skiverhuur en skischool.
Het centrum van Ramsau ligt op ongeveer 1,8 km afstand van het appartement Gitti en hier kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen. Er is o.a. een supermarkt, apotheek, enkele (sport)winkels en een restaurant. Het centrum van Mayrhofen bereik je binnen een paar minuten met de auto (ca. 4,3 km) en staat bekend om de gezellige après-ski bars. Verder vind je hier diverse restaurants, (sport)winkels en er is een bioscoop.
Het appartement beschikt over een Wi-Fi internetverbinding en skischoendrogers. Er een gezamenlijke skiberging en parkeergelegenheid. In het huis bevindt zich nog een appartement en woont ook de familie van de eigenaar.

Boekingsinformatie

Ligging appartement gitti - 4 personen

De ligging van "appartement gitti - 4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.