Chalet-appartement Britzerhof - 18 personen


 
Deel deze accommodatie via:
18
Chalet.nl logo

In het dorpje Ramsau im Zillertal bij Mayrhofen ligt chalet-appartement Britzerhof op een mooie en rustige locatie met uitzicht op het omliggende berglandschap, maar ook dicht bij winkels en restaurants. Op ca. 2,5 km afstand ligt de Horbergerbahn, deze lift brengt je het grote Ski Zillertal 3000 skigebied in waar je toegang hebt tot ca. 200 km aan pistes. Als je op zoek bent naar een overzichtelijk familieskigebied kan je naar Gerlosstein (ca. 12 km aan pistes) op ca. 600 meter afstand.
Het kleinschalige centrum van Ramsau im Zillertal begint op ca. 500 meter afstand van Britzerhof. Hier vindt je meerdere winkels, een supermarkt en een aantal restaurants. Voor meer voorzieningen kan je terecht in Mayrhofen, wat al op ca. 4 km afstand ligt.
Britzerhof is een gerenoveerde boerderij en is mooi ingericht met veel hout accenten wat een Oostenrijkse sfeer geeft. Twee slaapkamers beschikken over een infraroodsauna en er is een speelkamer voor de kinderen aanwezig. Er zijn acht parkeerplekken beschikbaar voor het chalet.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement britzerhof - 18 personen

De ligging van "chalet-appartement britzerhof - 18 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.