Chalet-appartement Hollenzen - 12-15 personen

1.2 / 7 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
15
Chalet.nl logo

Chalet-appartement Hollenzen ligt op ongeveer 2 km afstand van het centrum van het sfeervolle skidorp Mayrhofen, in de wijk Hollenzen. Het dalstation van de Penkenbahn vind je in dit centrum en op ongeveer 3 km afstand van het appartement is de cabinelift Ahornbahn gelegen. Bij deze cabinelift eindigt ook een rode piste. De gratis skibus stopt op ca. 50 meter afstand van het appartement. Hiermee kunnen andere dorpen in het Zillertal 3000 skigebied makkelijk worden bereikt.
Mayrhofen heeft een typisch Oostenrijkse charme en staat bekend om haar levendige après-ski. In het centrum vind je verschillende gezellige straatjes met diverse winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Ook een supermarkt, skiverhuur en skischool zijn hier gelegen. Het dichtstbijzijnde restaurant vind je echter al op ca. 300 meter en een kleine supermarkt op ca. 500 meter van chalet-appartement Hollenzen. Tevens bevindt zich op ca. 2 km afstand een overdekt zwembad en een langlaufloipe vind je op ongeveer 100 meter afstand.
Dit gemoedelijke 15-persoons appartement is verdeeld over de begane grond en eerste verdieping van het mooie chalet Hollenzen, dat in 2011 is gerenoveerd. Het appartement is o.a. voorzien van Wi-Fi, skiberging met skischoenendroger, balkon en een terras.
Op de bovenste verdieping bevindt zich nog een appartement dat wordt bewoond (eigen ingang). Buiten is er parkeergelegenheid voor vier auto’s.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement hollenzen - 12-15 personen

De ligging van "chalet-appartement hollenzen - 12-15 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.