Chalet-appartement Yasmin - 10 personen


 
Deel deze accommodatie via:
10
Chalet.nl logo

Het chalet-appartement Yasmin ligt in de wijk Burgstall, vlak bij Mayrhofen. De Horbergbahn cabinelift ligt op ongeveer 1 km vanaf het chalet-appartement en de Penkenbahn vanuit het centrum van Mayrhofen bevindt zich op ca. 2,4 km afstand. De skibus stopt vlak bij het chalet-appartement en brengt je in een paar minuten naar de lift. Met beide cabineliften kom je in het Ski Zillertal 3000 skigebied uit en kan je de pistes op de Horberg, Penken en Rastkogel tot aan Tux-Lanersbach gaan verkennen. Aan het einde van de dag kom je met de Penkenbahn terug in Mayrhofen waar je de dag gezellig af kunt sluiten in één van de après-ski bars. Wil je liever direct terug naar het appartement? Dan kan je ook voor de Horbergbahn kiezen of via de skiroute (= alleen voor ervaren wintersporters) afdalen tot aan het dalstation van de Horbergbahn. Bij beide liften bevindt zich een skischool.
Chalet-appartement Yasmin beschikt over een Wi-Fi internetverbinding en in het huis is een skiberging met skischoendrogers aanwezig. Het is mogelijk om (tegen betaling) gebruik te maken van een broodjesservice. De eigenaar van het chalet-appartement woont in hetzelfde huis als waar het appartement is gelegen. Er zijn vier parkeerplaatsen.
In het centrum van Mayrhofen, gelegen op ongeveer 2 km vanaf chalet-appartement Yasmin vind je naast een gezellige après-ski ook o.a. diverse restaurants, supermarkten, drogisten, (sport)winkels en een bioscoop.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement yasmin - 10 personen

De ligging van "chalet-appartement yasmin - 10 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.