Chalet-appartement Rosa - 4-5 personen


 
Deel deze accommodatie via:
5
Chalet.nl logo

In het populaire Mayrhofen liggen de chalet-appartementen Rosa. Op 600 meter afstand vind je de Penkenbahn welke uitkomt in het hart van 'Ski Zillertal 3000'. Dit grote geschakelde skigebied heeft voor ieder wat wils. Er zijn uitdagende pistes voor zowel beginners als gevorderden. Ook voor langlaufers en wandelaars zijn er verschillende mogelijkheden.
Het chalet Rosa ligt in het bruisende centrum van Mayrhofen wat bekend staat om haar gezellige après-ski. Er zijn ook diverse restaurants waar je lekker kunt gaan eten. Verder vind je in het centrum meerdere winkels waaronder een supermarkt voor je dagelijkse boodschappen.
De chalet-appartementen hebben een comfortabele en verzorgde inrichting. Bij ieder appartement is een balkon met uitzicht op de omliggende bergen of het centrum. Verder is er bij het chalet een skiberging met skischoendroger. Ook zijn er meerdere parkeerplaatsen beschikbaar.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement rosa - 4-5 personen

De ligging van "chalet-appartement rosa - 4-5 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.