Chalet Zeller - 14 personen

2.3 / 3 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
14
Chalet.nl logo

Zeller is een mooi comfortabel chalet gelegen boven Stumm, in de wijk Stummerberg, op ca. 5 km van het bekende Kaltenbach. De skilift waarmee je in het aaneengesloten skigebied Hochfügen-Hochzillertal komt, is gelegen op ca. 5 km. Door de hoge en gunstige ligging kun je hier vaak tot einde winterseizoen nog skiën of snowboarden. Je vindt hier tevens alle benodigde faciliteiten voor een geslaagde wintersport. Zo zit er een skischool, skiverhuur en een après-skibar. Ideaal als je na het sporten even een afzakkertje wilt doen.
Als je met de auto bent kun je op vertoon van een geldige skipas gratis parkeren in de grote parkeergarage van Kaltenbach, deze zit vlakbij de cabinelift. Door de wat hogere ligging van chalet Zeller heb je een panoramisch uitzicht over de omliggende bergen. Sneeuwkettingen worden aanbevolen. Het levendige centrum van Stumm ligt op ca. 3,5 km, waar je verschillende restaurants, een supermarkt, winkels en een verwarmd openluchtzwembad vindt. Hier kun je na een dag actief in de buitenlucht helemaal bijkomen en relaxen.
Het chalet is in typisch Oostenrijks ingericht, waardoor het een gemoedelijke sfeer heeft. Bij het huis is een parkeerplaats waar je de auto kunt parkeren.

Boekingsinformatie

Ligging chalet zeller - 14 personen

De ligging van "chalet zeller - 14 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.