Appartement Herbert - 4 personen

4.5 / 2 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
4
Chalet.nl logo

De appartementen Herbert zijn rustig en zonnig gelegen aan de rand van Kaltenbach. Op ca. 1 km vind je de skilift Hochzillertal, hiermee kom je in skigebied Hochfügen-Hochzillertal. Bij de skilift bevindt zich ook de skischool. Tip: rij ook eens naar de Karspitzbahn bij Zell am Ziller, op ca. 9 km afstand. Deze lift brengt je in het skigebied Zillertal Arena (je meerdaagse Zillertaler Superskipas is hier ook geldig). Er is een langlaufloipe op 400 meter afstand.
Na een dag op de piste is het mogelijk om onderaan de skiliften in Kaltenbach te après-skiën. Het centrum van Kaltenbach ligt op ca. 1200 meter van het appartement, hier vind je o.a. restaurants. Op ca. 1 km afstand is een supermarkt. Bij het appartement is broodjesservice mogelijk.
De drie appartementen Herbert zijn hoger gelegen in Kaltenbach en beschikken allemaal over Wi-Fi. Verder is er een skiberging. Met sneeuwval zijn voor de laatste ca. 100 meter zijn sneeuwkettingen noodzakelijk. Bij het appartement zijn parkeerplaatsen.

Boekingsinformatie

Ligging appartement herbert - 4 personen

De ligging van "appartement herbert - 4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.