Chalet Wachterhof Mühle met buiten-whirlpool - 7 personen


 
Deel deze accommodatie via:
7
Chalet.nl logo

Wachterhof bestaat uit een hoofdgebouw en omliggende chalets. Wil je een luxe chalet met privé-wellness of liever een rustig gelegen chalet waar de herten in je tuin lopen? Alles is hier mogelijk.
De ligging is fantastisch, op ca. 900 meter hoogte met zicht over het dal en Kaltenbach. Alle chalets bevinden zich vrijwel aan de piste van de dalafdaling naar Kaltenbach. De skibus stopt op ca. 50 meter afstand. Het centrum van Kaltenbach en het dalstation van de Hochzillertalbahn zijn op ca. 2 km afstand. In het centrum vind je een paar restaurants, bars en winkels.
In het hoofdgebouw van Wachterhof is een receptie. Hier kun je o.a. broodjes bestellen. Ook is het mogelijk om een compleet ontbijt in je chalet te laten bezorgen (ca. 15 euro p.p.). Heb je 's avonds geen zin om te koken? Er is een bezorgservice met een keuze uit 15 gerechten (tegen betaling). Lekker wijntje er bij? De eigenaar van Wachterhof laat je graag een heerlijke fles uitkiezen uit zijn wijnkelder (tegen betaling).
Voor de appartementen is er in het hoofdgebouw een skiberging met skischoenendroger. Er is een privé parkeerplaats voor alle gasten.

Boekingsinformatie

Ligging chalet wachterhof mühle met buiten-whirlpool - 7 personen

De ligging van "chalet wachterhof mühle met buiten-whirlpool - 7 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.