Chalet-appartement Mountain View Amethyst - 2 personen


 
Deel deze accommodatie via:
2
Chalet.nl logo

Als je op zoek bent naar een luxe onderkomen op de piste in het Zillertal, dan ben de bij Appartementen Mountain View op het juiste adres. Op 1760 meter hoogte geniet je van het fantastische uitzicht over het gehele Zillertal en klik je elke ochtend de ski's voor de deur onder om vervolgens aan het einde van de dag weer voor de deur te eindigen.
Appartementen Mountain View zijn alleen met de gondel te bereiken tussen 07.30 en 16.00 uur met een geldige skipas. Je kunt je auto gratis parkeren in de garage of op het parkeerterrein en vervolgens je skipas ophalen bij de kassa. Als je je vooruit geboekte skimateriaal hebt opgehaald, stap je zo (met alle bagage)in de gondel bij Sport Stock.
Dagelijks ontvang je in het appartement een mand met ontbijt en ook een dagelijkse schoonmaak is inbegrepen. Tussen 14.00 en 16.00 uur zijn er gratis hapjes (hartig of gebak) te krijgen in de cocktailbar.
Voor dagelijkse boodschappen kun je in het dorp terecht maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om in het restaurant in het bergstation iets te eten. Voor een gezellig drankje tijdens de zonsondergang kun je terecht in de cocktailbar.
Er is een skiberging met skischoenendroger.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement mountain view amethyst - 2 personen

De ligging van "chalet-appartement mountain view amethyst - 2 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.