Chalet Filzsteinblick - 6-10 personen

3.5 / 2 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
10
Chalet.nl logo

Chalet Filzsteinblick is een vrijstaand chalet met een comfortabele inrichting. Het chalet bevindt zich in de bosrijke wijk Filzstein in Hochkrimml, op een schitterende locatie direct aan de Filzsteinalpe. Vanuit het chalet heb je uitzicht op de bergen van de Hohe Tauern en er is internetverbinding (Wi-Fi).
Op enkele minuten loopafstand bevinden zich de skiliften in de richting van Königsleiten, die je toegang geven tot het Zillertal Arena skigebied. Afhankelijk van de sneeuwcondities is het mogelijk om terug te skiën naar het chalet. Verder zijn er in de omgeving wandelpaden en langlaufloipen te vinden.
Hochkrimml heeft weinig voorzieningen, maar voor de dagelijkse boodschappen, restaurants en après-skigelegenheden kun je terecht in Königsleiten, dat op circa 6 km afstand gelegen is. Ook vind je hier een skischool en skiverhuur.
Het chalet beschikt over een parkeergarage met plaats voor twee auto’s. Ligging op de plattegrond: F5, nr. 205 (zie link bij plaats Hochkrimml).

Boekingsinformatie

Ligging chalet filzsteinblick - 6-10 personen

De ligging van "chalet filzsteinblick - 6-10 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.