Chalet-appartement Unterbrunner - 4-7 personen


 
Deel deze accommodatie via:
7
Chalet.nl logo

Vlak boven het gemoedelijke dorp Hippach ligt op een rustige locatie, met uitzicht op de omliggende bergen, appartement Unterbrunner. De gezellige dorpskern van Hippach met enkele restaurants en winkels is gelegen op ongeveer 3 km afstand. Een grotere supermarkt vind je op ca. 4 km afstand. Voor meer faciliteiten, leuke winkels, gezellige après-ski bars en restaurants kun je terecht in Mayrhofen (ca. 7,5 km).
De Horbergbahn bevindt zich op ongeveer 5 km afstand en deze cabinelift brengt je in het skigebied van Mayrhofen, Finkenberg en Tux-Lanersbach. Bij het dalstation is een groot parkeerterrein en ook indien bijgeboekt huurmateriaal kan je hier ophalen. De skibushalte vind je op ca. 150 meter van het appartement.
Appartement Unterbrunner beschikt over een skiberging met skischoendrogers, Wi-Fi Internetverbinding en een terras. Ter plaatse is broodjesservice mogelijk en er is parkeergelegenheid.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement unterbrunner - 4-7 personen

De ligging van "chalet-appartement unterbrunner - 4-7 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.