Chalet-appartement Ratschnhäusl - 5 personen

8

 
Deel deze accommodatie via:
5
Chalet.nl logo

Aan de rand van Hippach, in de wijk Schwendberg, ligt chalet-appartement Ratschnhäusl. Op ca. 600 meter afstand bevindt zich de Horbergbahn, deze cabinelift geeft je direct toegang tot het grote 'Ski Zillertal 3000' skigebied. Het dalstation van de Horbergbahn is aan het einde van de dag weer te bereiken door een rode skiroute.
Het centrum van Hippach ligt op ca. 1,7 km van Ratschnhäusl. In dit romantische dorpje vind je verschillende restaurants, barretjes en een supermarkt. Voor de echte après-ski kun je beter naar Mayrhofen wat op ca. 3,8 km van het chalet-appartement ligt. In dit populaire dorp vind je een bruisende après-ski en ook meerdere restaurants en winkels.
Chalet-appartement Ratschnhäusl heeft een verzorgde inrichting en is geschikt voor 5 personen. Vanuit het chalet-appartement heb je toegang tot een balkon. In het huis is een skiberging met skischoendroger. Verder is er een broodjesservice mogelijk en zijn er parkeerplaatsen beschikbaar.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement ratschnhäusl - 5 personen

De ligging van "chalet-appartement ratschnhäusl - 5 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.