Chalet Dengg inclusief catering - 9-10 personen

2.1 / 4 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
10
Chalet.nl logo

Het chalet Dengg ligt op een goede locatie in Gerlos, direct naast de oefenpiste met sleeplift en langlaufloipe. Je zit op het randje van Gerlos, op slechts 5 minuten met de skibus of auto van de 'Isskogel' cabinelift. Met deze lift word je gelijk middenin het skigebied van de Zillertal Arena gebracht. Sinds december 2016 kun je ook via de nieuwgebouwde Dorfbahn Gerlos het skigebied in! Deze ligt nóg dichter bij chalet Dengg en brengt je via het middenstation op de Rössl Alm richting het bergstation op de Vorkogel op 2.100 m hoogte. Deze liften zijn dus het perfecte startpunt voor een dag lang skiën. De gratis skibus stopt op een afstand van 75 meter en rijdt tot 2 uur in de nacht.
Après-ski vind je in Gerlos natuurlijk volop, het wordt zelfs de après-ski hoofdstad van Oostenrijk genoemd! Vanuit het centrum rijdt er een bus tot in de kleine uurtjes (tot ca. eind maart), waardoor je tot laat kunt genieten van de gezelligheid van Gerlos.
Het chalet is sfeervol en warm ingericht. Het heeft typisch Oostenrijkse kenmerken: het is er knus en gezellig, maar toch ruim van opzet en bovenal uitstekend verzorgd. Er zijn twee stuben, waarvan één oudhouten stube met een karaktervolle 'Kachelofen', en één stube met een televisie en een aangrenzend balkon. Beide stuben zijn natuurlijk prima geschikt om na een dag skiën weer helemaal tot rust te komen.
Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen bij het chalet.
Een verblijf in Chalet Dengg is inclusief uitgebreide cateringservice. Deze service bestaat uit zeven keer uitgebreid ontbijt, vijf keer iets lekkers na het skiën en zes keer een uitgebreid 3-gangen diner. Tijdens je verblijf zijn alle drankjes inclusief (uitgezonderd sterke drank). Meer informatie kun je vinden onder "Extra te boeken".
Je hoeft je dus nergens meer druk om te maken, je kunt gewoon volop genieten van alles wat het gebied je te bieden heeft.
Om een optimale service te kunnen verlenen, verblijft de chaletstaf zelf ook in het chalet. Zij beschikken over een eigen slaap- en badkamer, deze worden verder niet in de tekst omschreven.

Boekingsinformatie

Ligging chalet dengg inclusief catering - 9-10 personen

De ligging van "chalet dengg inclusief catering - 9-10 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.