Appartement Gerlos Alpine Estate Type 3A met sauna - 6 personen


 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

Gerlos Alpine Estate is een prachtig appartementencomplex met in totaal twaalf appartementen. Alle appartementen hebben een zeer luxe en stijlvolle uitstraling. Het appartementencomplex ligt heerlijk rustig met een adembenemend uitzicht over de omliggende bergen of het plaatsje Gerlos. De Dorfbahn cabinelift ligt op 900 meter en de skibus stopt al op 250 meter van de appartementen. Deze Dorfbahn brengt je direct een flink eind het gebied in, je kunt daarna makkelijk door richting Zell am Ziller of Koningsleiten maar je kunt natuurlijk ook de pistes van Gerlos zelf verkennen. Aan het eind van de dag neem je de dalafdaling naar Gerlos Centrum, deze eindigt bij Dorfbahn, hier vind je ook de bekende après-ski.
Op ca. 400 meter afstand van Gerlos Alpine Estate begint het centrum van Gerlos met zijn vele après-ski mogelijkheden, restaurants en winkels.
Gerlos Alpine Estate beschikt over een receptie, lift, skiberging met skischoenendroger, sauna, fitnessruimte en parkeergarage. Broodjesservice is mogelijk.
Let op; de check-in op vrijdag 24 en 31 december 2021 is vanaf 18.00 uur!

Boekingsinformatie

Ligging appartement gerlos alpine estate type 3a met sauna - 6 personen

De ligging van "appartement gerlos alpine estate type 3a met sauna - 6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.