Appartement Gerlos Mountain Estate - 4 personen


 
Deel deze accommodatie via:
4
Chalet.nl logo

Midden in het centrum van Gerlos ligt het appartement Gerlos Mountain Estate. De Dorfbahn cabinelift bevindt zich op zo'n 100 meter afstand van het appartement en brengt je in het Zillertal Arena skigebied. Vanuit Gerlos kun je zowel naar Zell am Ziller als ook naar Königsleiten en Hochkrimml skiën. Beginnende wintersporters vinden rondom Gerlos voornamelijk blauwe en rode pistes. Aan het einde van de dag neem je de Dorfbahn cabinelift of ski je via de rode dalafdaling terug tot aan het dalstation van de Dorfbahn.
Direct naast Gerlos Mountain Estate bevindt zich een supermarkt en ook andere (sport)winkels, de skiverhuur en skischool vind je op loopafstand vanaf het appartement. In de gezellige hoofdstraat zijn meerdere restaurants te vinden en ook voor een gezellige après-ski zit je goed. De populaire après-ski bar Cin-Cin ligt op ca. 350 meter afstand van het appartement en het wordt hier na het skiën al snel gezellig.
In het appartementengebouw is een receptie, skiberging en wasmachine en droger (tegen betaling). Je beschikt over één parkeerplaats in de parkeergarage (max. hoogte 2.20 m) en er is een Wi-Fi internetverbinding.

Boekingsinformatie

Ligging appartement gerlos mountain estate - 4 personen

De ligging van "appartement gerlos mountain estate - 4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.