Appartement Residence Zillertal Type A1 - 4 personen


 
Deel deze accommodatie via:
4
Chalet.nl logo

Residence Zillertal is gelegen aan de rand van het centrum van Gerlos. Ideaal voor degene die dichtbij het bruisende nachtleven willen opzoeken, maar ook voor degene die juist van de nachtrust willen genieten.
De Dorfbahn cabinelift ligt op zo'n 900 meter van Residence Zillertal, maar de gratis skibus stopt al op 250 meterafstand. Deze Dorfbahn brengt je direct een flink eind het gebied in, je kunt daarna makkelijk door richting Zell am Ziller of Koningsleiten, maar natuurlijk kun je je de pistes van Gerlos zelf ook heel goed vermaken!
Op slechts 400 meter afstand vind je het levendige centrum van Gerlos met vele après-ski gelegenheden, restaurants en winkels.
De buitenkant van Residence Zillertal heeft een warme Oostenrijkse uitstraling. Van binnen zijn de ruime appartementen modern en luxe ingericht met een design-achtige look. Het appartementengebouw beschikt over een receptie, lift, verwarmde skiberging, wasmachine en droger. Broodjesservice is mogelijk. Verder is er bij het appartementengebouw gratis parkeergelegenheid.
Let op; de check-in op vrijdag 24 en 31 december 2021 is vanaf 18.00 uur!

Boekingsinformatie

Ligging appartement residence zillertal type a1 - 4 personen

De ligging van "appartement residence zillertal type a1 - 4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.