Appartement Am Bach - 4-5 personen


 
Deel deze accommodatie via:
5
Chalet.nl logo

Appartementen Am Bach bevinden zich op een mooie locatie ca. 200 meter van de cabinelift Dorfbahn en het centrum van Gerlos. De Dorfbahn brengt je middenin het skigebied van de Zillertal Arena, met toegang tot meer dan 140 km aan pistes. De Zillertal Arena biedt genoeg mogelijkheden voor zowel de beginnende als de ervaren skiër.
In het centrum van Gerlos hangt een gezellige sfeer door de vele restaurants en après-ski cafés en bars. Voor wandelaars en langlaufers zijn er genoeg routes en loipes in het Zillertal. De eigenaar van Am Bach heeft een eigen skischool Adventure Snowsportschule Gerlos Total in het centrum van Gerlos. De skischool is op 550 meter afstand van Am Bach.
De appartementen beschikken over gratis Wi-Fi internetverbinding, balkon of terras, gezamenlijke skiberging met skischoenendroger en parkeerplaats voor het appartementencomplex. Er is een broodjesservice of er kan ontbijt geboekt worden in een nabijgelegen hotel (tegen betaling).

Boekingsinformatie

Ligging appartement am bach - 4-5 personen

De ligging van "appartement am bach - 4-5 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.