Chalet Kröll zondag t/m zondag - 20 personen

3.5 / 2 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
20
Chalet.nl logo

Het Tiroolse chalet Kröll is gelegen op 800 meter van het centrum van Finkenberg. Het skigebied van Finkenberg is te bereiken met de Finkenberger Almbahn, die tevens op 800 meter van het chalet ligt. Via een skiroute is het mogelijk om weer terug te skiën naar het dorp. Voor meer sneeuwzekerheid kun je naar de Hintertuxer gletsjer gaan. Deze gletsjer ligt op 13,5 km en is te bereiken met de skibus, die op ca. 100 meter van het chalet stopt.
Finkenberg is vergeleken met het nabijgelegen Mayrhofen een rustig bergdorp. Het staat bekend als een dorp dat geschikt is voor gezinnen met kinderen. Het heeft een aantal restaurants, bars, discotheek, supermarkt en diverse winkels. Finkenberg beschikt ook over een schaatsbaan en een aantal wellnessvoorzieningen, waaronder een overdekt zwembad, sauna, solarium en een massagestudio.
Het comfortabele chalet Kröll is geschikt voor groepen tot 20 personen en is ingericht met veel hout. Het chalet beschikt over o.a. een privé-sauna met watervaldouche en een balkon. Het chalet telt overwegend 2-persoons slaapkamers en diverse slaapkamers zijn voorzien van een en-suite badkamer. Er is parkeergelegenheid bij het chalet.

Boekingsinformatie

Ligging chalet kröll zondag t/m zondag - 20 personen

De ligging van "chalet kröll zondag t/m zondag - 20 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.