Appartement Rosenheim - 11 personen


 
Deel deze accommodatie via:
11
Chalet.nl logo

Appartement Rosenheim is een vrij nieuw en modern appartement en maakt onderdeel uit van een appartementenhuis met in totaal zes appartementen. Op ca. 400 meter afstand vind je de Finkenberger Almbahn die je direct het skigebied van Finkenberg/Mayrhofen brengt. Om terug te komen in Finkenberg dien je altijd de gondel te nemen want er gaat geen piste tot helemaal naar het dalstation. Wel is er naast de gondel een oefenweide. Wil je liever een dag naar de Hintertux gletsjer? De gratis skibus stopt vrijwel voor de deur van appartement Rosenheim.
In Finkenberg vind je een paar winkels, restaurants en bars. Er zijn ook uitgaansmogelijkheden maar als je echt een levendig en uitgebreid uitgaansleven zoekt moet je zeker een bezoek brengen aan het naastgelegen Mayrhofen (ca. 4 kilometer afstand).
Appartement Rosenheim beschikt over een gemeenschappelijke sauna met relaxruimte, skiberging en twee parkeerplaatsen (bij hevige sneeuwval kan dit er echter maar één zijn).

Boekingsinformatie

Ligging appartement rosenheim - 11 personen

De ligging van "appartement rosenheim - 11 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.