Chalet-appartement Dornauer 5 - 4-5 personen

8

 
Deel deze accommodatie via:
5
Chalet.nl logo

Chalet Dornauer is een mooi chalet, waarin meerdere appartementen zijn ondergebracht. Het chalet is rustig gelegen aan de rand van het dorp Fügen, op circa 2 km van de Spieljochbahn skilift en op circa 4 km afstand van de piste.
In het centrum van Fügen vind je allerlei voorzieningen, waaronder diverse winkels, restaurants en après-ski bars, een overdekt zwembad, een schaatsbaan en wellnessfaciliteiten. Ook skischolen en kinderopvang zijn aanwezig. De skibus stopt op circa 50 meter afstand van chalet Dornauer.
Het chalet-appartement dat wij aanbieden bevindt zich op de begane grond van het chalet en beschikt o.a. over een open haard, een skischoenendroger, een balkon en een terras. Het chalet-appartement is officieel geschikt voor maximaal 5 personen, maar ook zijn er twee kinderbedjes aanwezig (op aanvraag). Het chalet-appartement kan daarom ook bezet worden door 5 volwassenen en 2 baby's/kinderen (t/m 2 jaar).

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement dornauer 5 - 4-5 personen

De ligging van "chalet-appartement dornauer 5 - 4-5 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.