Appartement Dornauer 14 - 4-6 personen


 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

Het appartementencomplex Dornauer heeft een rustige ligging aan de rand van het dorp Fügen. Het familie skigebied van Fügen bereik je met de cabinelift 'Spieljochbahn', deze is gelegen op ca. 2,6 km afstand van de appartementen. Aan het einde van de lift heb je verschillende rode pistes en één blauwe piste tot je beschikking. Vanaf dit punt kun je tevens met de 'Onkeljochlift' naar de top van de Onkeljoch op 2050 meter hoogte. De skibushalte bevindt zich op ca. 100 meter afstand van de accommodatie. Het grotere skigebied Hochfügen-Hochzillertal is te bereiken met de cabineliften vanuit Kaltenbach, gelegen op 5,5 km afstand.
In het gebouw Dornauer bevinden zich meerdere studio's en twee appartementen. De appartementen hebben een comfortabele inrichting. De auto kan bij de appartementen op de parkeerplaats geparkeerd worden. Verder is er een skiberging met skischoenendroger. Broodjesservice kan ter plekke geregeld worden.
Ondanks dat dit appartement in Fügen ligt, is het dichtstbijzijnde centrum dat van Uderns. Dit centrum is gelegen op ca. 1 km afstand van de appartementen. In vergelijking met het bruisende dorp Fügen, is Uderns een rustig, gemoedelijke dorp. Je kunt hier ouderwets rodelen, schaatsen op een natuurijsbaan en gezellig een drankje doen in één van de bars. Het centrum van het dorp Fügen vind je op ca. 2,5 km afstand van de appartementen. Er bevinden zich hier genoeg bars voor een leuk avondje après-ski. Enkele aanraders zijn de moderne Bawa Lounge, de Schirmbar en Café Treff. Verder zijn er vele restaurants en leuke winkeltjes te vinden.

Boekingsinformatie

Ligging appartement dornauer 14 - 4-6 personen

De ligging van "appartement dornauer 14 - 4-6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.