Appartement Eberharter - 5 personen


 
Deel deze accommodatie via:
5
Chalet.nl logo

Bij Fügen, in het dorpje Hart im Zillertal, vind je de appartementen Eberharter. Het familievriendelijke Spieljoch skigebied is gelegen op ca. 5,5 km van het appartement en bij het dalstation van de Spieljochbahn bevindt zich een skischool en oefenweide. Om in het grotere skigebied van Hochfügen-Hochzillertal te komen kun je naar de skilift in Kaltenbach rijden, op 12 km afstand. Voor langlaufers is er op 5 km een loipe.
Op 200 meter van Appartement Eberharter vind je een restaurant. Meer restaurants, maar ook (après-ski)bars, winkels en een supermarkt vind je in het dorpscentrum van Fügen op ca. 5 km afstand. Tevens vind je in Fügen het wellnesscentrum Erlebnistherme Fügen met overdekt zwembad.
De verzorgd ingerichte appartementen hebben een rustige, zonnige ligging. Broodjesservice is mogelijk. Bij het appartement zijn parkeerplaatsen. Sneeuwkettingen worden aanbevolen
Naar alle waarschijnlijkheid zal de Spieljochbahn vanaf 06/04/2021 gesloten zijn. Vanaf die datum is je skipas te gebruiken in de skigebieden van Hochfügen/Hochzillertal, alsmede op de Hintertuxer gletsjer en de rest van het Zillertal.

Boekingsinformatie

Ligging appartement eberharter - 5 personen

De ligging van "appartement eberharter - 5 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.