Chalet-appartement Wetscher - 6-8 personen

1.4 / 6 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

Chalet Wetscher is een twee-onder-een-kap woning gelegen aan de rand van Fügen. Op ongeveer 300 meter van het chalet bevindt zich het kleine Spieljoch skigebied, waar je met de Spieljochbahn cabinelift toegang tot hebt. Dit is een overzichtelijk skigebied met voornamelijk brede, rode pistes en is daardoor o.a. erg geschikt voor gezinnen met kinderen. Bij de Spieljochbahn is ook een skischool gelegen.

Voor meer pistekilometers ga je naar het Hochfügen-Hochzillertal skigebied. Met de auto of gratis skibus rijd je dan naar het dalstation van de Hochzillertalbahnen in Kaltenbach, dat op ca. 8,5 km van chalet Wetscher ligt. Ook vanuit Hochfügen (ca. 12 km) heb je toegang tot Hochfügen-Hochzillertal skigebied. De skibushalte bevindt zich op slechts 50 meter van het chalet. Niet-skiërs kunnen in Fügen en omgeving o.a. mooie wandel- of langlauftochten maken.
Fügen is een levendige wintersportplaats met een compleet aanbod aan voorzieningen, waaronder supermarkten, diverse winkeltjes en restaurants. Er kan geaprès-skied worden in één van de vele barretjes in het dorp, geschaatst worden op de schaatsbaan, maar ook kun je gaan ontspannen in het wellnesscentrum 'Erlebnistherme Zillertal' met overdekt zwembad, dat op ca. 1,5 km van chalet Wetscher ligt.
Dit comfortabele 6-8-persoons appartement heeft een moderne en sfeervolle inrichting en beschikt o.a. over gratis Wi-Fi en een groot terras (45 m²) met uitzicht op de bergen. Daarnaast heeft het chalet een eigen parkeergarage (voor één auto). Let op: in de kelder van het chalet bevindt zich nog een klein appartement met een eigen ingang.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement wetscher - 6-8 personen

De ligging van "chalet-appartement wetscher - 6-8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.