Chalet-appartement Untererhof - 8-10 personen


 
Deel deze accommodatie via:
10
Chalet.nl logo

Gelegen tussen de skigebieden Hochfügen en Spieljoch bevindt zich boerderij Untererhof, waarin dit gemoedelijke 10-persoons appartement gelegen is. Deze boerderij ligt op een rustige en zonnige locatie in de wijk Pankratzberg, op ca. 3 km van de plaats Fügen.
Vanuit Fügen brengt de cabinelift Spieljochbahn je naar het compacte en familievriendelijke Spieljoch skigebied. Bij het dalstation van deze skilift vind je ook een skischool en skiverhuur. Ook kun je naar het skigebied van Hochfügen rijden, dat op ca. 10 km afstand gelegen is. Dit skigebied is aangesloten op het Hochzillertal skigebied en samen bieden zij ruim 180 km piste. Je kunt het Hochzillertal skigebied tevens bereiken met de Hochzillertalbahnen vanuit Kaltenbach (ca. 11 km). Er is een skibushalte op ca. 300 meter van appartement Untererhof gelegen.
Voor voorzieningen als een supermarkt, winkeltjes, restaurants en barretjes kun je terecht in het gezellige skioord Fügen. Ook een wellnesscentrum met binnenzwembad en een schaatsbaan vind je hier.
Appartement Untererhof heeft o.a. internet (Wi-Fi, tegen betaling) en twee balkons en biedt een mooi uitzicht op de bergen. De boerderij beschikt verder over een grote tuin en diverse dieren. Ook kunnen er eigen producten van de boerderij gekocht worden, zoals eieren, boter, kaas en spek. Er is parkeergelegenheid aanwezig en het wordt aangeraden om sneeuwkettingen mee te nemen.
Naar alle waarschijnlijkheid zal de Spieljochbahn vanaf 06/04/2021 gesloten zijn. Vanaf die datum is je skipas te gebruiken in de skigebieden van Hochfügen/Hochzillertal, alsmede op de Hintertuxer gletsjer en de rest van het Zillertal.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement untererhof - 8-10 personen

De ligging van "chalet-appartement untererhof - 8-10 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.