Appartement Christian - 4-6 personen

1.8 / 5 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

Appartement Christian heeft een rustige ligging aan de rand van Fügen, op ongeveer 500 meter afstand van het centrum. Dit 4-6-persoons appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementengebouw, dat wordt omgeven door weiden en een mooi uitzicht biedt op de bergen en het dorp. Binnen een straal van ca. 100 meter van het appartement zijn o.a. een supermarkt, restaurant, schaatsbaan en skibushalte gelegen. In het levendige Fügen vind je verder o.a. diverse gezellige après-ski gelegenheden, sportfaciliteiten en het wellnesscentrum 'Erlebnistherme Zillertal' (op ca. 400 meter) met o.a. diverse sauna's, massage behandelingen en een binnenzwembad.
De skilift Spieljochbahn, die je naar het kleine Spieljoch skigebied brengt, ligt op ongeveer 1 km afstand van appartement Christian. Ook een skischool en skiverhuur zijn hier gelegen. Vanuit de plaatsen Kaltenbach (ca. 6,5 km) en Hochfügen (ca. 13,5 km) heb je toegang tot het skigebied Hochfügen-Hochzillertal. Beide plaatsen zijn per auto of gratis skibus bereikbaar. In de omgeving van Fügen zijn daarnaast mogelijkheden om te langlaufen (op ca. 400 meter) en rodelen (op ca. 1,5 km).
Appartement Christian is een goed verzorgd en modern ingericht appartement met een klein balkon. Het appartement beschikt daarnaast over internet (Wi-Fi, tegen betaling) en er is een parkeerplaats bij het gebouw.
Naar alle waarschijnlijkheid zal de Spieljochbahn vanaf 06/04/2021 gesloten zijn. Vanaf die datum is je skipas te gebruiken in de skigebieden van Hochfügen/Hochzillertal, alsmede op de Hintertuxer gletsjer en de rest van het Zillertal.

Boekingsinformatie

Ligging appartement christian - 4-6 personen

De ligging van "appartement christian - 4-6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.