Chalet-appartement Talblick und Stelle Combi Talblick & Stelle - 20 personen


 
Deel deze accommodatie via:
20
Chalet.nl logo

Aan de rand van Fügen liggen de chalet-appartementen Talblick und Stelle. Op zo'n 200 meter vanaf de chalet-appartementen ligt de oefenweide en bevindt zich de skischool. De Spieljochbahn ligt bovenaan deze oefenhelling, op zo'n 550 meter vanaf de chalet-appartementen. Met deze cabinelift kom je in het overzichtelijke skigebied van Fügen, ideaal voor families met kinderen en de beginnende wintersporters. Wil je een dag een ander skigebied verkennen? Vanaf het dalstation Geols in Fügen is er een busverbinding naar Hochfügen. Het skigebied Hochzillertal-Hochfügen is, net als de andere Zillertal skigebieden, met dezelfde skipas toegankelijk. De skibushalte bevindt zich op ca. 200 meter en indien bijgeboekt huurmateriaal haal je op nabij de lift, op zo'n 750 meter vanaf het appartement.
Het centrum van Fügen ligt op ongeveer 1 km afstand. In dit knusse centrum vind je een aantal winkels, supermarkt, bakker en restaurants.
Talblick und Stelle zijn geschakelde chalet-appartementen en bieden samen plaats aan groepen tot maximaal 20 personen. Na een actieve dag in de bergen van de Spieljoch geniet je op het terras op het zuiden van de laatste zonnestralen. Verder beschikt ieder chalet-appartement over een wasmachine, skiberging, Wi-Fi internetverbinding en twee parkeerplaatsen.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement talblick und stelle combi talblick & stelle - 20 personen

De ligging van "chalet-appartement talblick und stelle combi talblick & stelle - 20 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.