Appartement Stiplerhof - 8 personen


 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

Nabij het dorpsplein van Fügen vind je de boerderij Stiplerhof. De skibus stopt op zo'n 120 meter afstand vanaf het appartement en brengt je naar de 1,3 km verderop gelegen cabinelift. Met deze cabinelift kom je in het familieskigebied van de Spieljoch. Wil je meer pistekilometers ontdekken? Ga dan eens naar het skigebied Hochfügen-Hochzillertal/Kaltenbach. Dit gebied is vanuit Fügen goed te bereiken. Ook kan je met de meerdaagse skipas skiën in de andere skigebieden van het Zillertal.
Het centrum van Fügen bevindt zich op zo'n 150 meter vanaf het appartement en hier kan je terecht voor een aantal winkels, een bakker, apotheek en de iets verderop gelegen restaurants. Aan het einde van de straat, op nog geen 100 meter vanaf appartement Stiplerhof, vind je een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen.
Het appartement Stiplerhof is comfortabel ingericht en het huis beschikt over een tuin, waar je mede gebruik van mag maken. Veder is er een skiberging en Wi-Fi internetverbinding aanwezig. Parkeren kan bij het appartement.

Boekingsinformatie

Ligging appartement stiplerhof - 8 personen

De ligging van "appartement stiplerhof - 8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.