Chalet Katharina - 4-6 personen


 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

Het charmante houten chalet Katharina leent zich uitstekend als je niet in de drukte wil zitten maar toch dichtbij grote skigebieden. Het chalet is gelegen vlakbij Aschau im Zillertal, tussen het skigebied bij Kaltenbach (ca. 3 km) en Zell am Ziller (ca. 6 km). De gratis skibus stopt op ca. 800 m, deze brengt je binnen zeven minuten naar de pistes en liften in Kaltenbach. Vanaf hier heb je toegang tot het Hochfügen-Hochzillertal skigebied. Ook kun je er voor kiezen om vanuit Zell am Ziller te gaan skiën in de Zillertal Arena.
De centra van Kaltenbach en Aschau im Zillertal liggen ongeveer even ver van het chalet af, zo’n ca. 3 km. In Aschau im Zillertal vind je enkele winkels en restaurants. Voor skischolen, de skiverhuur en meerdere winkels, restaurants en bars kun je o.a. terecht in Kaltenbach en Zell am Ziller. Hier vind je alle benodigde faciliteiten voor een geslaagde wintersport en kun je na een dag actief op de piste terecht voor een welverdiend hapje en/of drankje. Wil je eens wat anders proberen? Dan is er een langlaufloipe op ca. 800 m afstand van het chalet.
Katharina is comfortabel ingericht, van alle gemakken voorzien en beschikt over een terras op het zuiden waar je een prachtig uitzicht hebt over de omliggende bergen. Er is een parkeerplaats aanwezig waar je de auto kunt neerzetten. Er zijn maximaal twee huisdieren toegestaan en het chalet beschikt over WiFi.
Bijgeboekt huurmateriaal haal je op in Kaltenbach, direct onderaan de skilift zit de skiverhuur.

Boekingsinformatie

Ligging chalet katharina - 4-6 personen

De ligging van "chalet katharina - 4-6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.